Facebook

Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies van Eddy's Sushi Venlo

5 sterren na 132 reviews

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals ook telefonisch al even doorgegeven: het zag er prachtig uit, maar door de ruime doos (voor 4 rollen) niet te vervoeren. Alles rolt en valt om in de doos. Dat doet de smaak niets af hoor, smaakt fantastisch!

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Simply the best!

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Al een paar keer de sushi gegeten bij Motown, en deze keer afgehaald bij Eddy's Sushi. De sushi is echt verreweg de beste en lekkerste die wij ooit gehad hebben. Wij rijden er graag een half uur voor!!!

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi die er is!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! En perfect op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect!

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijk! Soyasaus en gember mag iets meer zijn per sushirol. Maar zelfs zonder was het fantastisch.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi van de omgeving. Niet te vergelijken met all you can eat Sushi! Verrukkelijke van smaak

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Kleurrijk en prachtig gemaakt, heerlijk gegeten !!

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat mij betreft de lekkerste sushi in Venlo. Voor het eerst afgehaald, tot nu toe altijd in het restaurant gegeten. Enige punt bij bezorgen: geef dezelfde wasabi en vooral gember mee als geserveerd wordt in het restaurant. Die zakjes vond ik niet al te best

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten van de overheerlijke sushi. Een plaatje om te zien, super vers. Kortom genieten met een grote G.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi die er is!! En de service is top. Niet alleen super lekker maar ook nog een plaatje om naar te kijken. Echt een aanrader mocht je ooit sushi willen bestellen.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima te bestellen online. Goed advies bij levering Goede kwaliteit, was heerlijk. Komen zeker tetug

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

FANTASTISCH

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zag er prachtig uit en heerlijk van smaak

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Tja.. ik kan er van alles over schrijven, maar je moet het gewoon echt een keer proeven! Echt de allerlekkerste sushi vind je bij Eddy.. elke bestelling is een feestje!

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk besteld via de site en afgehaald. Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was de eerste keer we de sushi hebben afgehaald ipv in het restaurant gegeten. En zoals altijd: HEERLIJK! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi en kregen door het lange wachten bij afhalen een rol extra erbij 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

The best!!!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Opbouwende kritiek, niet rot bedoeld. Maar hij was minder dan we gewend zijn. Te veel rijst eromheen, vulling leek daardoor minder. Stukken zo groot dat ze niet in de mond pasten. ‘Slankere’ rollen zouden beter smaken. Succes! Normaal zijn we altijd super tevreden!! Misschien was t een incident.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle afwikkeling van de bestelling en wederom heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Top. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super heerlijk!! Zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk! Beste sushi in de verre omtrek.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi ooit 😍

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, wat mij betreft had er iets minder ‘mayonaisesaus’ op gemogen en meer norivellen! Mooi opgemaakt!

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Top! Net als altijd

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede service en kwaliteit.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk en prachtig opgemaakt

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.. wederom genoten van de sushi..??

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, keurig klaargemaakt !

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom super smaakvolle sushi. Echt een feestje! Ook de zeewiersalade is een aanrader!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was als altijd weer erg lekker. Alleen jammer dat ze niet bezorgen.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi van de regio. Altijd weer super lekker ??

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi van Venlo!

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, zoals altijd. De lekkerste sushi in town.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben al vaker sushi bij jullie gehaald en gegeten heerlijk. Vanavond ook sushi gehaald en deze was niet lekker heel klef en droog jammer want dit zijn wij niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi !!!! Dat je het zelfs Meeneemt naar Amsterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

As Always: geweldig... ik ben inmiddels een ware “sushi kenner” omdat ik samen met vriendinnen, allemaal gek op sushi, al bij vele sushi restaurants ben geweest. Maar de sushi van Eddy blijft de aller beste! Kunstwerkjes op een bord en de smaak is phenomenaal! Ondanks dat jullie niet thuis brengen bestel ik toch het liefst bij Eddy en rijd ik vanuit Tegelen even de stad in. Dank voor de heerlijke Sushi!! Femke Joy.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en snel klaar ??

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De aller lekkerste!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi ooit geproefd! Mooi gepresenteerd en vriendelijk personeel.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Om 20.00u besteld en toen stond het ook klaar. Uitstekende service.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi... ietsje kleiner eet alleen wat makkelijker?

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi ooit! Alles vers en heerlijk.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk.. ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk ge gegeten :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer top!

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer dat ik de sushi jong afhalen. Persoonlijk vond ik de kwaliteit minder van de sushirol dan in het restaurant. Minder belegd waardoor het toch net een verminderde smaak heeft.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk! Bedankt voor de goede service bij een extra vraag ivm een allergie.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De beste!!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke sushi! Lekkerste Sushi die wij hebben gegeten in Venlo. Werkt super met online bestellen en afrekenen met iDeal. Een klein puntje van kritiek, de sushi ijsvrij groot en daarom soms lastig in een hap naar binnen te werken.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker.Ik zou wel de soja boontjes op de bestellijst zetten.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekkere verse sushi. Mooie toppings en opmaak. Zelfs de mensen die geen sushi eten, zouden hiervan blij worden. De stukken mogen wel iets kleiner zijn van formaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en heeeeeerlijk

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de sushi is top! Echt onderscheidend t.o.v. andere sushi's. Omdat mijn vriendin zwanger is hebben we de pregnant-box gehad. Zij is er heel blij mee dat ze nu toch gewoon sushi kan eten. Aanrader!

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekkere sushi gehad. Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!!! Kan niks anders zeggen!!

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi, aanrader!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit en smaak is super!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ze waren weer heerlijk zo als altijd

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk, zoals altijd:-)

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en verse sushi ik vond de sushi persoonlijk wel erg groot.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk. Top!

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was precies op tijd klaar en zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Lekker combi's en vers bereid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi en exact op tijd klaar.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd een feestje om eddys sushi te eten. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er altijd zo mooi uit! Wij worden er heel erg blij van!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker! Mijn vrouw heeft coeliakie dus we kunnen helaas niet kiezen uit het hele assortiment, maar de rollen die we kunnen kiezen bevallen erg goed. Ook de zeewier salade is super! Het zou aan te bevelen zijn om op de site iets meer aandacht te geven aan allergenen.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

6 rollen sushi besteld. Het zag er kleurrijk uit, lekker van smaak, diverse ingrediënten en vers. Aanrader! De locatie voor het afhalen is erg onhandig want je moet ergens je auto kwijt. Verder is het top!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere (maar prijzige) sushi, meegegeven op hele grote gladde plasticborden waardoor de sushi gaat schuiven voor hij thuis aankomt. Al met al prima sushi, ietwat duur en lastig te vervoeren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Vriendelijk personeel. Heerlijke sushi, zeg ik het nou twee keer al? nogmaals HEERLIJKE SUSHI!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Smaakvol

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

It's so yummy! Beste sushi ever.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi maar stukken blijven te groot...

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede, verse en lekkere sushi! Nette uitstraling van de keuken en het restaurant. En vriendelijk en gastvrij personeel.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Heel vers, zeker je geld waard.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was top!

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd vers gemaskt en voor zover ik weet altijd klaar op de tijd die is afgesproken. The best Sushi in town

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker! Niet goedkoop.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

In het restaurant is de sushi geweldig lekker! Toen ik de sushi deze week afhaalde vond ik de kwaliteit niet goed. Veel rijst, erg grote sushi en daardoor waren de verhoudingen niet zoals we gewend zijn. Jammer, want we weten dat Eddy’s de beste sushi heeft!

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, perfect! Het eten is net zo lekker als je het daar gaat eten. En zoals altijd is het perfect! Dankjewel voor een geslaagde verjaardags maaltijd

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk maar de volgende keer zou het fijn zijn om stokjes er bij te krijgen! Voor de rest super!

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd voortreffelijk!

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer super lekker!!

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt suuuperlekkere sushi..best in town..??

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Prijzig maar zeker waard, heerlijke sushi!

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Om je vingers bij af te likken! Smaakt naar meer.....

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Superieur !!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De smaak van de sushi was subliem, de opmaak was ook prachtig. Echter waren de crunchy elementen zoals tempura en zoete aardappel chips niet meer krokant. Wellicht was de besteling te vroeg gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super Sushi en precies klaar op de aangegeven tijd.