Facebook

Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies van Eddy's Sushi Venlo

5 sterren na 21 reviews

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was top!

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd vers gemaskt en voor zover ik weet altijd klaar op de tijd die is afgesproken. The best Sushi in town

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker! Niet goedkoop.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

In het restaurant is de sushi geweldig lekker! Toen ik de sushi deze week afhaalde vond ik de kwaliteit niet goed. Veel rijst, erg grote sushi en daardoor waren de verhoudingen niet zoals we gewend zijn. Jammer, want we weten dat Eddy’s de beste sushi heeft!

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, perfect! Het eten is net zo lekker als je het daar gaat eten. En zoals altijd is het perfect! Dankjewel voor een geslaagde verjaardags maaltijd

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk maar de volgende keer zou het fijn zijn om stokjes er bij te krijgen! Voor de rest super!

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd voortreffelijk!

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer super lekker!!

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt suuuperlekkere sushi..best in town..😍😋

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Prijzig maar zeker waard, heerlijke sushi!

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Om je vingers bij af te likken! Smaakt naar meer.....

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Superieur !!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De smaak van de sushi was subliem, de opmaak was ook prachtig. Echter waren de crunchy elementen zoals tempura en zoete aardappel chips niet meer krokant. Wellicht was de besteling te vroeg gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super Sushi en precies klaar op de aangegeven tijd.