Facebook

Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies van Eddy's Sushi Venlo

5 sterren na 57 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk! Bedankt voor de goede service bij een extra vraag ivm een allergie.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De beste!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke sushi! Lekkerste Sushi die wij hebben gegeten in Venlo. Werkt super met online bestellen en afrekenen met iDeal. Een klein puntje van kritiek, de sushi ijsvrij groot en daarom soms lastig in een hap naar binnen te werken.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker.Ik zou wel de soja boontjes op de bestellijst zetten.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekkere verse sushi. Mooie toppings en opmaak. Zelfs de mensen die geen sushi eten, zouden hiervan blij worden. De stukken mogen wel iets kleiner zijn van formaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en heeeeeerlijk

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de sushi is top! Echt onderscheidend t.o.v. andere sushi's. Omdat mijn vriendin zwanger is hebben we de pregnant-box gehad. Zij is er heel blij mee dat ze nu toch gewoon sushi kan eten. Aanrader!

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekkere sushi gehad. Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!!! Kan niks anders zeggen!!

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi, aanrader!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit en smaak is super!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ze waren weer heerlijk zo als altijd

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk, zoals altijd:-)

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en verse sushi ik vond de sushi persoonlijk wel erg groot.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk. Top!

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was precies op tijd klaar en zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Lekker combi's en vers bereid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi en exact op tijd klaar.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd een feestje om eddys sushi te eten. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er altijd zo mooi uit! Wij worden er heel erg blij van!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker! Mijn vrouw heeft coeliakie dus we kunnen helaas niet kiezen uit het hele assortiment, maar de rollen die we kunnen kiezen bevallen erg goed. Ook de zeewier salade is super! Het zou aan te bevelen zijn om op de site iets meer aandacht te geven aan allergenen.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

6 rollen sushi besteld. Het zag er kleurrijk uit, lekker van smaak, diverse ingrediënten en vers. Aanrader! De locatie voor het afhalen is erg onhandig want je moet ergens je auto kwijt. Verder is het top!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere (maar prijzige) sushi, meegegeven op hele grote gladde plasticborden waardoor de sushi gaat schuiven voor hij thuis aankomt. Al met al prima sushi, ietwat duur en lastig te vervoeren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Vriendelijk personeel. Heerlijke sushi, zeg ik het nou twee keer al? nogmaals HEERLIJKE SUSHI!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Smaakvol

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

It's so yummy! Beste sushi ever.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi maar stukken blijven te groot...

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede, verse en lekkere sushi! Nette uitstraling van de keuken en het restaurant. En vriendelijk en gastvrij personeel.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Heel vers, zeker je geld waard.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was top!

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd vers gemaskt en voor zover ik weet altijd klaar op de tijd die is afgesproken. The best Sushi in town

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker! Niet goedkoop.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

In het restaurant is de sushi geweldig lekker! Toen ik de sushi deze week afhaalde vond ik de kwaliteit niet goed. Veel rijst, erg grote sushi en daardoor waren de verhoudingen niet zoals we gewend zijn. Jammer, want we weten dat Eddy’s de beste sushi heeft!

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, perfect! Het eten is net zo lekker als je het daar gaat eten. En zoals altijd is het perfect! Dankjewel voor een geslaagde verjaardags maaltijd

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk maar de volgende keer zou het fijn zijn om stokjes er bij te krijgen! Voor de rest super!

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd voortreffelijk!

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer super lekker!!

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt suuuperlekkere sushi..best in town..😍😋

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Prijzig maar zeker waard, heerlijke sushi!

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Om je vingers bij af te likken! Smaakt naar meer.....

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Superieur !!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De smaak van de sushi was subliem, de opmaak was ook prachtig. Echter waren de crunchy elementen zoals tempura en zoete aardappel chips niet meer krokant. Wellicht was de besteling te vroeg gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super Sushi en precies klaar op de aangegeven tijd.